Belépés

Kapcsolat

Fészek Gyermekvédő Egyesület

Székhely:

2030 Érd, Karolina u. 3.
Tel/fax: 0623/375-843
Mobil: 0670/382-6484
www.feszekegyesulet.hu
info@feszekegyesulet.hu

Bankszámlaszám:
11742111-20027928
Adószám:
18663664-1-13

Telephelyek:
2030 Érd, Alsó u. 52.
1105 Budapest, Mádi u. 15.
6060 Tiszakécske, Déryné u. 14.
2740 Abony, Bethlen Gábor u. 2.
 

 

 

Jelenlegi hely

Címlap

Kedves Támogatóink!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület minden munkatársa nevében köszönetünket szeretnénk kifejezni a zsetongyűjtésben mutatott támogatás okából.

A pályázatban a szavazati szakasz lezárult így összeszámolták a zsetonokat.
A mi körzetünkben az I. helyezett 20.672 szavazattal a Százhalombattai Napsugár Óvoda „Míg megnövök Egyesülete” lett, így ők váltak a nyertesekké. Mi a II. helyen végeztünk 15.904 szavazattal, míg a harmadik helyen 8.116 szavazattal az érdi Környezetvédő Egyesület lett.

 Nagyon szépen köszönjük ezt a sok szavazatot, zsetont és főként azt, hogy támogatni akarták tervünk megvalósítását. Gratulálni szeretnénk a nyertes pályázatnak és kívánjuk tervük megvalósítását.

Megható számunkra a sok támogatás, mi bár második helyen végeztünk, de lelkesedésünk nem hagyott alább a további gyermekprogramok szervezésében, hisz motivációnk a csillogó szempárok és az önfeledt mosolyok.

Köszönettel,

 

Fészek Gyermekvédő Egyesület munkatársai

 

Előzmények

 

 

Kedves Támogatóink, Barátaink!

A Fészek Gyermekvédő Egyesület lelkes csapata a Tesco áruház „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázati kiírására első körben sikeresen pályázott.

Pályázatunk témája: Kalandozás az élményekért.

Szilvásváradon szeretnénk egy 4 napos tábort megszervezni és kivitelezni, hol a pályázat által teljes ellátással, színes programokkal egy feledhetetlen hetet tudnánk az átmeneti otthonban lakó gyermekekkel eltölteni. Álmainkban sok programmal színesítenénk a tábor napjait, elmennénk lovagolni, felfedeznénk közvetlen környezetünk természeti értékeit, bátorságunkat egy kalandparkba feszegetnénk illetve kézműves foglalkozást terveznénk, mely alkotásokat a gyerekek ajándékként adhatják családjaiknak.

A gyermekek a tábor során megtapasztalhatják a közösségben rejlő erőket. Megtanulnak egymáshoz alkalmazkodni, a másik életkorára tekintet nélkül, valamint lehetőségük nyílik megismerni a közösen gondolkodás előnyeit. Fejlődik ügyességük, gyorsaságuk, mozgáskoordinációjuk.

Sorainknak oka, hogy a segítségüket szeretnénk kérni, ennek megvalósulásához.

Segítségüket a Tesco áruházakban (Érd, Százhalombatta, Martonvásár) való vásárlást követően a szavazó pultnál tudják megtenni, hogy a Fészek Gyermekvédő Egyesület pályázatára szavaznak. Azon pályázat nyer, aki a legtöbb vásárlói szavazatot kapta.

Kérjük, segítsenek szavazataikkal, hogy a gyermekek számára tudjunk egy szuper táborozást biztosítani.

Minden szavazatot hálásan köszönünk!

Hogyan szavazhat?