Címlap » Velünk történt » 2016

Fészek Családi Napok Csillebérc 2016

2016. június 11.-12. között került megrendezésre a Fészek Családi Napok Csillebérc 2016. elnevezésű rendezvényünk, mely egyedülállónak mondható szervezetünk életében, hiszen ez volt az első olyan nagyszabású programunk, melyen minden hozzánk tartozó nevelőszülő és gyermek részt vett. Nagy örömünkre mindenki lelkesen fogadta kezdeményezésünket, melyet semmi sem bizonyított jobban, mint az eseményen megjelentek nagy létszáma. Nem titkolt szándékunk, hogy a rendezvénnyel hagyományt szeretnénk teremteni, és a jövőben több olyan összejövetelt szervezni, melyen mindannyian együtt lehetünk.

A program díszvendége Szekeres Adrien művésznő volt, aki férjének társaságában megtisztelte jelenlétével rendezvényünket és kedves szavakkal köszöntötte a megjelenteket.

A programok összeállításánál arra törekedtünk, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legérdekesebb lehetőségeket. Reméljük, hogy sikerült és mindenki felejthetetlen élményeket szerzett a másfél nap alatt, és jó szívvel gondol vissza rendezvényünkre.

2 feledhetetlen nap, 23 program, 50 önkéntes, 430 résztvevő, megszámlálhatatlan mennyiségű mosoly és kacagás. Jó volt együtt! Köszönjük, hogy eljöttetek! Köszönjük a segítők munkáját!

Hangulatképek Csillebércről