Címlap » Velünk történt » 2016

FÉSZEK NYÁR 2016 – SZILVÁSVÁRAD

A FÉSZEK Gyermekvédő Egyesülethez tartozó gyermekek és fiatal felnőttek 4 csoportban táborozhattak 2016 júliusában Szilvásváradon, a Kalanderdő Élménybázisán több mint 220 fő részvételével. Egyikben sem volt hiány, sem kalandban, sem élményben. A Bükk óriás fáihoz erősített kalandpark különböző nehézségi fokozatú extrém kötélpályarendszerén próbálhatták ki magukat a nagyobbak, de az kisebbeknek is volt teljes biztonságban lehetőségük ügyeskedni. A hegyi túrázásban a kitartás;  óriás trambulinon a rugalmasság; a hegyi rollerezésben az egyensúlyozás; a lézercsatában, íjászkodásban ügyesség; az éjszakai túrán a bátorság; a lovaglásban az állat tiszteletének megmutatására volt lehetőség. Természetesen sok-sok karkötő, kötélcsomó készült, volt lehetőség az egyéni produkciók megmutatására is a Ki mit tudon?, majd közös éneklésre a záró tábortűznél. Komoly beszélgetések zajlottak, nagy barátságok köttettek, és a könnyek is megjelentek az elváláskor. Köszönjük a lehetőséget és a közös élményt. Köszönjük az Önkénteseknek a nélkülözhetetlen segítségüket!

Rádiné F.Hegedűs Terézia  nevelőszülői tanácsadó, csoportvezető