Címlap » Támogatóink

Hogyan segíthet

Hogyan segíthet?

Köszönjük, ha munkánk iránt érdeklődik, és szívesen támogatná törekvéseinket. Minden olyan segítséget, adományt, felajánlást szívesen fogadunk, amellyel az általunk gondozott gyermekek mindennapjait szebbé, tartalmasabbá, a nevelőszülői családok és munkatársak munkáját könnyebbé, eredményesebbé tehetjük. Magánszemélyek, cégek, vagy munkahelyi kollektívák megkeresését egyaránt várjuk.

Néhány ötlet ahhoz, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb támogatási formát:

Önkéntes munka – amennyiben Ön saját szaktudásával, szabadidejével, munkájával támogatná Egyesületünket, úgy elsősorban a következő területeken várjuk segítségét:
- udvar és kertrendezés, éves nagytakarítás, adományok válogatása, rendszerezése,
- bármilyen javítási karbantartási munkához kapcsolódó felajánlás,
- adományszállításban segítségnyújtás,
- gyermekek számára szervezett szabadidős foglalkozásokba való bekapcsolódás – sport, kézműves foglalkozások, kirándulások, rendezvények látogatása során gyermekfelügyelet, kísérés, foglalkozások megtartása,
- korrepetálás, fejlesztés területére pedagógusok, pszichológusok, vagy felsőfokú szakképzésben részt vevő hallgatók felajánlását is szívesen fogadjuk.
(Amennyiben az Ön által felajánlott önkéntes munka ellátásához szükséges a felkészítés – az általunk végzett feladat alaposabb megismerése, azt természetesen Egyesületünk biztosítja. Ugyanakkor feltétele is a munkába való bekapcsolódásnak.)

Tárgyi adományok – szívesen fogadunk
- új, vagy újszerű, használható állapotban lévő ruhaneműt, játékot,
- rajzeszközöket, iskolaszereket, sportszereket,
- tartós élelmiszert, háztartási és tisztálkodási szereket, stb.,
- bútorok, különféle használati tárgyak.
Magánszemélyek és cégek termékfelajánlásait is szívesen fogadjuk, de kérem, vegye figyelembe, hogy elsősorban gyermekek számára várjuk az adományokat, és akkor jelent igazi segítséget a felajánlása, ha az valóban használható, és akár Ön is szívesen fogadná saját gyermeke részére.

Meghívások – programokra, rendezvényekre, ingyenes belépési lehetőségeket örömmel veszünk
- színházi előadásra,
- cirkuszba,
- kiállításra,
- állatkertbe,
- vidámparkba, kalandparkba,
- játszóházba,
- sportfoglalkozásokra/edzésre
- kiránduló vagy táborhely térítésmentes igénybevételére, stb.

Adó 1% - kérem, ne feledje, hogy ez az a támogatási forma, ami Önnek semmibe sem kerül, nekünk viszont hatalmas segítség.

Pénzügyi támogatások – területén is több lehetőség közül választhat:
Amennyiben ránk bízná, hogy támogatása felhasználáshoz megtaláljuk a legfontosabb célt, úgy nincs más teendője, mint az alábbi számlaszámra átutalni a támogatásra szánt összeget (adományigazolás igénylése esetén név, cím, adószám megjelölésével).
Önnek azonban lehetősége van bizonyos költségeink átvállalásával is segíteni, melynek felhasználását igény szerint pontosan tudja majd követni (pl. az átmeneti gyermekotthon éves gyógyszerköltségének, vagy beiskolázási költségeinek átvállalásával.)

Együttműködések – az adományozásnak ma már többféle célja lehet. Egyre több cég ajánlja fel segítségét a társadalmi felelősségvállalás jegyében, fontos cél lehet a dolgozók, sőt, akár az ügyfélkör társadalmi problémák iránti érzékenyítése, és nem utolsó sorban reklámértéke is van. Több ilyen programunk zajlik jelenleg is, illetve további ötletekkel is szívesen szolgálunk, melyek egy kölcsönösen hatékony együttműködés alapjai lehetnek.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy szeretne segíteni, de egyik eddig felsorolt formája sem felel meg a lehetőségeinek, illetve más elképzelése, javaslata van, akkor is keressen minket bártan.

Ha kérdése van, vagy személyesen szeretne velünk találkozni, örömmel állunk rendelkezésre.

Várjuk jelentkezését!

2030 Érd, Karolina u. 3. tel.: 06-23/375-843