Címlap » Velünk történt » 2014

KALANDRA FEL! Csillebérci kalandpályán a Fészek Gyermekotthon

Egy közeli kedves cég jóvoltából az otthonban lakó gyermekekkel a Csillebérci Kalandparkban ünnepelhettük a VAKÁCIÓ első napját!

Fantasztikusan éreztük magunkat, melyet ezúton is hálásan köszönünk!!!

Kora reggel indultunk, mert a gyerekek oly izgatottak voltak, hogy a tervezett időpont előtt egy órával már az ajtóban toporogtak, kérdezgetvén: mikor indulunk már… Így hamarább, 9 órakor a helyszínen voltunk és egy kis kirándulást tettünk a Normafánál – gyönyörű volt a kilátás: megkerestük a Dunát, a Parlamentet és sok újdonsággal találkoztunk. 10 órakor elsők közt léptünk a kalandparkba – mindenki karszalagot és oktatást kapott, mely alapján pályát választottunk magunknak. Voltak bátrabbak és kevésbé merészek. A nagyobbak az erdő lombkoronájában csúsztak, másztak – lentről aggódva néztük a „hősöket”. A kisebbeknek pedig a kísérők segítettek. Végül mindenki rettentően élvezte a kötélpályákat – lettek kötéltáncosaink Tarzanok és Jane-ek. Játszottunk a rönkvárban – bújócskáztunk, fogócskáztunk, színes labdákat kerestünk, homokoztunk, hintáztunk, igazi gyermek-paradicsom volt.

Alig hittük, hogy fizetés nélkül kaphatunk innivalót, éltünk is a lehetőséggel. És az ebéd fenséges volt – jól elfáradtunk, farkas éhesen ültünk asztalhoz… a csirkecombból csak a csont maradt mindenki tányérjában. Az utolsó percig kihasználtuk a lehetőséget, szuper nap volt – nem fogjuk elfelejteni! Köszönjük!

Bátor csaj

Egyre ügyesebben