Támogatás

Kedves Látogatónk!

Azoknak a krízishelyzetbe került, elhanyagolt, vagy éppen bántalmazott gyermekeknek a nevében kérjük a figyelmét, akik a Fészek Egyesült  gondoskodásába kerültek. Nekik ugyanis sokkal több törődésre, figyelemre és külső segítségre van szükségük ahhoz, hogy ugyanazokat az eredményeket érjék el, mint más, saját családjukban felnövekvő társaik. Hogy az elszenvedett hátrányokat enyhíteni tudjuk, hogy megadhassuk mindazt a támogatást, amit megérdemelnek, nagy szükség van az ÖN SEGÍTSÉGÉRE IS!

Az Ön támogatása sokat  számít nekünk, talán egy feledhetetlen kirándulást, vagy egy szép ajándékot, de lehet, hogy fejlesztő játékokat, vagy jobb tanulmányi eredményeket, esetleg önbizalmat és esélyt egy boldogabb, sikeresebb felnőttkorra.

Egyesületünk 1993-ban alakult. 1998 óta kiemelten közhasznú minősítéssel rendelkezünk, és 10 éve vállalunk át különböző állami és önkormányzati feladatokat. Érd területén (2030 Érd, Karolina u. 3.) egy családi házban Gyermekek Átmeneti Otthonát működtetünk, ahová különbözõ okok miatt (bántalmazás, családi problémák, hajléktalanság, stb.) krízisbe került gyermekek 0-18 éves korig kerülhetnek. Ez az átmeneti otthon Pest megye egyetlen ilyen szolgáltatást biztosító intézménye, ahol szükség szerint a gyermekével együtt 5 édesanya számára is ellátást tudunk biztosítani.

Nevelőszülõi és helyettes szülői hálózatot tartunk fenn, országos hatáskörrel. Egyesületünkben jelenleg több mint 350 gyermekről gondoskodunk, akiknek rövidebb-hosszabb időre el kellett hagyniuk a saját családi fészküket. Ebben a nehéz élethelyzetben biztosítanak számukra a nevelőszülői családjaink személyre szóló figyelmet, szeretetet és gondoskodást.
Megtiszteltetés számunkra, ha céljaink és az általunk végzett munka elismerésre talál, és külön öröm, ha ebben a munkában segítséget, támogatást is kapunk.